Werkwijze

Als aannemer weten wij als geen ander hoe lastig het is om alles te overzien tijdens een verbouwing of renovatie. Graag ontzorgen wij u door het proces van a tot z bij u uit handen te nemen. U heeft hierbij één aanspreekpunt die u tijdens de gehele renovatie/verbouwing op de hoogte zal houden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van het beste advies voorzien in bijvoorbeeld materiaal keuzes maar ook in vergunningen, bouwnormen en meer.

Met vertrouwen ontzorgen

Wij begrijpen dat het uit handen geven van uw verbouwing of renovatie spannend kan zijn. Daarom proberen wij u in iedere stap mee te nemen en maken wij belangrijke beslissingen altijd in overleg. Heeft u toch nog een vraag? Wij zijn ook in de avonden en in het weekend bereikbaar.

Van Gisteren bouw heeft betrouwbare relaties opgebouwd met onderaannemers, installateurs en bouwpartners. Wij bouwen uitsluitend met zeer ervaren en vakbekwame partners. De kwaliteit van ons werk is hierdoor altijd gewaarborgd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking kijken we of er een wederzijdse klik is, nemen we de werkzaamheden op en bespreken we de wensen.

Plan voor de verbouwing
In deze fase zetten we alle wensen op een rij en kijken we wie en wat er allemaal nodig is om de verbouwing tot een succes te maken. Wanneer dit allemaal duidelijk is maken we een nieuwe afspraak met u en de installateurs om het plan door te nemen.

Calculatie en offerte

We calculeren zo secuur mogelijk en zetten alle kosten voor u op een rij in de offerte. De offerte komt René voor u presenteren en toelichten. Hierna worden de laatste wijzigingen toegepast om tot een definitieve opdracht te komen.

Werkvoorbereiding

De materialen worden besteld en de definitieve planning wordt gemaakt. Alle betrokken partijen worden vroegtijdig ingelicht over wat er verwacht wordt en wanneer ze aan de slag kunnen.

Realisatie

Nu begint het echte werk; de realisatie van het bouwproject. Tijdens de gehele periode is René iedere dag op werkplaats te vinden. Door onze grote betrokkenheid bij elk project weet iedere partij altijd wat de volgende stap is.

Oplevering en nazorg

Ons doel is uw verwachtingen overtreffen! Tijdens de opleveren staat er op ons gezicht bijna net zo’n grote glimlach als die van u. Maar ook na de oplevering kunt u altijd nog bij ons terecht.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?