Diensten

Wij doen waar wij goed in zijn en dat is het realiseren van een zorgeloze verbouwing. U vertelt ons uw plannen, wij regelen de rest. Bouwen is een proces van samenwerken, op de bouwplaats maar ook met betrokken partijen. Door onze grote betrokkenheid bij elk project weet iedere partij altijd wat de volgende stap is. Dit zorgt voor een sneller bouwproces en aanzienlijke kostenbesparing. Wij zien toe op kwaliteit en bouwen met het oog op de toekomst zodat u er decennia lang van kunt genieten.

Totaal verbouwing

Bij grote renovaties of verbouwingen komt veel specialisme kijken. Wij werken graag in bouwteam met onze betrouwbare en professionele partners voor het beste resultaat. Door vroegtijdige inbreng van kennis van diverse partijen voorkomen we dat achteraf onnodige aanpassingen gemaakt hoeven te worden. Ook snelle besluiten kunnen genomen worden door korte lijnen binnen het team. Dit samen voorkomt onvoorziene kosten en uitloop van de planning.

Aannemer-totaalverbouwingen
Villa-renovatie-Nijmegen

Villa renovatie

Heeft u een huis gekocht maar is het nog niet helemaal naar uw wens? Of wilt u na veel woonplezier uw huis renoveren of uitbouwen? Dan bent u bij Van Gisteren Bouw aan het juiste adres! Wij luisteren goed naar uw wensen en plannen waarna we relevante partners benaderen. Hierna maken wij een heldere planning en begroting zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer u akkoord gaat kunnen we direct van start. Het gehele proces heeft u een aanspreekpunt die ook in het weekend en in de avonden bereikbaar is voor vragen.

Bedrijfsrenovatie

Een bedrijfspand dat werkt, dat wil toch iedere ondernemer? De uitstraling van een bedrijfspand wordt steeds belangrijker. Het maakt onderdeel uit van het visitekaartje.

Ook andere manieren van werken stellen andere eisen aan het bedrijfspand. Zo is er steeds meer vraag naar ergonomische werkplekken en ontmoetingsruimtes. Voldoet uw bedrijfspand niet meer aan uw wensen? Neem contact op en dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?