Verbouwing & Renovatie

/Verbouwing & Renovatie

Dak plaatsen op kleine garage Leuth

Een bestaand plat dak van een kleine garage hebben wij vervangen door een goed geisoleerd zadeldak. Tevens een nieuw houten deurkozijn geplaatst. Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren!

Verbouwing in jaren 30 woonhuis Nijmegen

Een interne verbouwing in een authentiek jaren 30 pand in Nijmegen. Wij hebben nieuwe deuren, deurlijsten en lambrizeringen geplaatst, geheel in de authentieke jaren 30 stijl. Tevens de gehele badkamer verbouwd, inclusief verstevigde verzonken vloer. Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren! [...]

Uitbreiding woning Nijmegen West

,

Van Gisteren bouw heeft in 2015 in Nijmegen West een woning uitgebouwd. Zijgevel en achtergevel verbouwd. Tevens het stucwerk gedaan , de badkamer gerenoveerd en een nieuwe keuken geinstalleerd. Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren!

2013 Tuinhuis Gemeente Lingewaard

,

Vervangen en uitbreiden garage in houtskeletbouw 2011 Complete luxe tuinhuis gerealiseerd. Vanaf de fundering t/m het dak. Tevens complete afbouw en inrichting gedaan. Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren!

Verbouwing OBG te Nijmegen

,

Van Gisteren bouw heeft in 2012 bij Oude Burger Gasthuis Nijmegen de voormalige receptie omgebouwd tot een open informatiepunt. Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren!

Sportfondsbad West te Nijmegen

, ,

Bij Sportfondsenbad Nijmegen West hebben wij de oude duikplanken vervangen voor nieuwe. Tevens een stuk gevel vervangen van het ketelhuis. Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren!

Notenhout Wijkcentrum

Notenhout verbouwing winkel tot wijkcentrum 2011 De Opmaat is de gebruiker van deze winkelruimte in winkelcentrum de Notenhout. Een winkelverbouwing. Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren!

Tijdelijke huisvesting huisartsen te Herveld

Tijdelijke huisvesting huisartsen te Herveld, naastliggende winkelruimte is erbij gekomen, architect is jeroen van Dijk uit Elst Neem nu contact op Morgen verbouwen? Bel vandaag naar Van Gisteren!