Een dakrenovatie

Van Gisteren bouw is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van dakrenovaties!

Een dakrenovatie: Van ontwerp t/m de nok van het dak

Een dakrenovatie laat u over aan een expert! Om de zoveel jaar moet een dak vervangen of gerenoveerd worden. Gebakken dakpannen gaan over het algemeen 40 – 60 jaar mee. Hoe lang een dakconstructie mee gaat is afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte bouwmateriaal, het onderhoud en de bouwmethoden die zijn gebruikt bij het realiseren van uw dak.

Wilt u advies over de huidige staat van uw dak? Neem gerust contact met ons op.
Wij zijn gespecialiseerd in het bouwkundig nalopen van uw gehele dakconstructie.

Het dak van uw huis biedt u veiligheid en comfort en is daarom een essentieel onderdeel van uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakrenovaties en het maken van dakconstructies. Van het ontwerp tot aan de nok van uw dak. We hebben als aannemersbedrijf zelf de expertise in huis om draagconstructies te berekenen en een goede planning en kostenraming voor u te maken.

Een dak bestaat uit veel elementen. Wij vervangen en plaatsen gordingen, spanten, gebakken dakpannen, gevelpannen, geisoleerde dakplaten, schoorstenen, rookafvoerkanalen, panlatten, nokvorsten, nokgordingen. We maken dakterrassen, dakkoepels, dakramen en dakkapellen. Wij zijn tevens bevoegd om asbest te verwijderen.

Huisvesting tijdens bouw
Het maakt nogal uit of het nieuwe dak wordt gebouwd op een bewoonbaar pand of op een leegstaand pand. In overleg bekijken wij of u of uw bedrijf tijdelijk ergens anders gehuisvest moet worden.

Bouwtijd en kosten
De kosten voor het maken van een dak ligt meestal tussen de 150 en 250 euro per vierkante meter. Gemiddeld duurt het bouwen van een dak rond de twee weken. Dan is het in de meeste gevallen helemaal klaar tot in de details.

Isolatie
Het is zeer verstandig om uw huis goed te laten isoleren. Wij geven een passend advies en denken met u mee. Het is ook verstandig om te kijken of uw gemeente subsidie geeft voor het isoleren van uw dak. Daarnaast zijn de arbeidskosten voor het isoleren van een dak tijdelijk maar 6% belast. Dat is wellicht mooi meegenomen!

Kortom; u krijgt een perfect dak voor de beste prijs!

Binnenkort uw dak verbouwen?

Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van dakrenovaties!

Neem nu contact op