Dakkapel plaatsen?

Van Gisteren bouw; al meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen!

Dakkapellen: Van traditioneel tot prefab

Een dakkapel plaatsen is een goede investering en zorgt voor veel extra ruimte en licht. Van Gisteren bouw is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van dakkapellen.

Wij maken dakkapellen op maat of plaatsen prefabconstructies. Een dakkapel kan in sommige gevallen zonder vergunning geplaatst worden. Neem gerust contact met ons op, als u wilt weten of u eventueel in aanmerking komt voor een vergunningsvrije dakkapel.

Van Gisteren bouw staat voor duurzame constructies en oplossingen. Gemaakt met het oog op de lange termijn.

  • Op maat gemaakte dakkapellen
  • Prefab dakkapellen
  • Jarenlange bouwervaring
  • Veilig en netjes werken!
  • Heldere offerte
  • Gespecificeerde begroting

Prijzen
De prijzen voor een dakkappel inclusief plaatsing liggen grofweg tussen de 3000 en 8000 euro. Een prefabconstructie is goedkoper, omdat deze al machinaal is geproduceerd in een timmerfabriek.

Prefab-dakkapel
Vaak is het plaatsen van een prefab-dakkappel in één dag gebeurd. Dat is snel en kostenbesparend. Door jarenlange samenwerkingen met onze vaste dakkapellen leveranciers, kunnen wij kortingen aanbiedingen voor prefab dakkapellen die wel oplopen tot 25%.

Dakkapel op maat
Wij maken ook dakkapellen op maat en dat is precisiewerk. Door onze jarenlange expertise in het plaatsen van unieke dakkapellen, leveren wij kwaliteit.

Een nieuw dakkapel plaatsen?

Van Gisteren bouw. Al meer dan 25 jaar ervaring met dakkapellen!

Neem nu contact op